Om kontoregistrering

Hvorfor bør jeg registrere en konto?

For å få en bedre forståelse av kundenes preferanser og krav, kan Yamaha bruke informasjonen du angir når du registrerer deg hos oss, og dermed utvikle bedre produkter og tjenester. Til kundene som samtykker, kan Yamaha sende spørreskjemaer og produktinformasjon via e-post i interesseområder for dem. Yamaha planlegger å gradvis utvide tjenester som kan være nyttig for kunder som registrerer kontoer hos Yamaha.

Sp1-1. Er det mulig for en mindreårig å registrere en konto?

Sv1-1. I noen land krever registrering av mindreårige samtykke fra foreldre eller foresatte. Når du registrerer deg, vises det et element som ber om alderen til brukeren. Hvis du er under den alderen, må du bare registrere deg etter å ha fått samtykke fra foreldre osv.

Sp1-2. Bostedslandet mitt er ikke oppført.

Sv1-2. Med Yamaha Music Europe GmbH Yamaha Music ID kan kunder registrere seg i alle europeiske land. Hvis du bor utenfor Europa, kan du gå til vårt globale nettsted for å få tilgang til din plassering og registreringsalternativer.

Sp1-3. Siden jeg registrerte feil e-postadresse, mottok jeg ikke en bekreftelse på registreringen.

Sv1-3. Skriv inn riktig e-postadresse, og registrer kontoen på nytt.

Sp1-4. Jeg har glemt passordet.

Sv1-4. Velg koblingen "Tilbakestill passordet" på påloggingsskjermbildet eller registreringsskjermbildet fra nettstedet vårt. Deretter kan du skrive inn den registrerte e-postadressen og bekrefte ved hjelp av knappen Tilbakestill passord. En e-postmelding blir sendt til e-postadressen din, slik at du kan velge et nytt passord.

Sp1.-5. Jeg kan ikke logge på.

Sv1-5. Kontroller at du bruker samme informasjon som ble brukt da du registrerte deg for Yamaha Music ID-kontoen. Kontroller også at Caps Lock og Num Lock ikke er aktivert. Hvis du er sikker på at e-postadressen er riktig, tilbakestiller du passordet ved hjelp av fremgangsmåten ovenfor (Sp1-4).

Sp1-6. Hvor kan jeg endre e-postadressen, passordet, navnet og/eller annen registrert informasjon?

Sv1-6.når du har logget deg på, endrer du den registrerte informasjonen ved å gå til Mine detaljer, E-postadresse og/eller Endre passord. Når du endrer e-postadressen, blir det sendt en e-postbekreftelse til den nye e-postadressen. Fullfør endringen i registreringen ved å gå til koblingen som sendes til deg.

Sp1-7. Når jeg endret e-postadressen min, skrev jeg inn feil e-postadresse.

Sv1-7. Hvis du fremdeles er logget på Yamaha Music ID-kontoen, kan du endre e-postadressen din ved å klikke på knappen Oppdater e-postadresse. Hvis du allerede har logget av Yamaha Music ID-kontoen din og ikke kan logge på igjen siden du ikke husker den oppdaterte e-postadressen, kan du ta kontakt med brukerstøtteteamet for å få hjelp. Ta kontakt med oss ved hjelp av kontaktskjemaet, og ta med følgende informasjon:

Hvis du er logget av, må du skrive inn følgende informasjon på kontaktskjemaet etter at du har søkt om endring av e-postadressen:

・den opprinnelige e-postadressen som ble brukt før du søkte om en endring

・den nye e-postadressen du tror du har oppdatert kontoen din til

・det opprinnelige registrerte navnet før du du søkte om endring

・den opprinnelige fødselsdatoen som ble registrert før du søkte om endring

Sp1–8. Hva skal jeg gjøre hvis jeg flytter til et annet land?

Sv1-8. Du kan oppdatere ditt nye europeiske bostedsland i delen Mine detaljer på Yamaha Music ID-kontoen. Hvis du har flyttet utenfor det europeiske området, foreslår vi at du avbryter medlemskapet til Yamaha Music ID og registrerer produktene på nytt ved den nye plasseringen din via vårt globale nettsted.

Sv2-1. Jeg mottar ikke e-poster.

Sv2-1. Kontroller følgende punkter. Først, kontroller at du har krysset av i boksen for å motta nyhetsbrev fra Yamaha Music Europe GmbH på nyhetssiden din, og at du har bekreftet den opprinnelige samtykke-e-posten. Hvis du ikke er sikker, merker du av i boksen for å motta nyhetsbrev i kontoen din, og en ny samtykke-e-post vil bli sendt.

Bekreft at den registrerte e-postadressen din ikke ble levert av en engangs- eller midlertidig e-postadressetjeneste.

Hvis du har registrert kontoen med en slik e-postadresse, endrer du den til en permanent e-postadresse. Du kan se hvordan du endrer e-postadressen din ved Sp&Sv1-6.

Du bør også kontrollere om e-postene våre er blokkert av innstillinger for å avvise e-postmeldinger fra angitte domener, eller sendt til spam- eller søppelpostmappene.

Hvis e-postene våre blokkeres som et bestemt domene, må du slette dem fra listen over blokkerte domener på enheten. Du kan finne ut hvordan du sletter et blokkert domene ved å gå til støttesiden for e-postprogrammet.

Sp4-1. Må jeg registrere meg for å laste ned Keyboard Song Book?

Sv4-1. Keyboard Song Books som tidligere krevde en produktregistrering (med en PRODUKT-ID) er nå tilgjengelig gratis på nettstedet til Yamaha Music Europe GmbH. Du finner disse nedlastingene på de relevante produktsidene på nettstedet vårt

Sp5-1. Jeg vil avslutte kontoen min.

Sv5-1. Etter at du har logget deg på, går du til "Avbryt medlemskap" og fullfører trinnene. Når kontoen din avsluttes, vil distribusjonen av e-postene du abonnerer på, og leveringen av valgte tjenester, stoppe. Den registrerte produktinformasjonen blir også slettet. Husk at når du har avsluttet kontoen, kan du ikke gjenopprette informasjonen du har registrert.

Q5-1. I would like to register my product.

A5-1. To register your product, please first register as a member and ensure to verify your membership. After that, you can sign in and from "My Page" section click Product Registration. Make sure to have relevant details like Model, Colour/Finish and Serial Number of the product user wants to register. Please ensure to fill information correctly.

*This registration will not be considered for any warranty purposes.

Yamaha Music ID

To sign up, create an account.

Ved spørsmål

Hvis du har flere spørsmål, kan du gå til kontaktskjemaet.

*Legg merke til at, avhengig av innholdet i forespørselen, for å gi riktig svar, kan Yamaha Corporation og eventuelle datterselskaper dele informasjon om informasjonsforespørselen. Da dette er forstått, ser vi frem til forespørslene.