KJØP NÅ FRA EN AUTORISERT FORHANDLER

the

csp-serien

kjøp et clavinova CSP-170 DIGITALT PIANO og gjør krav på din ipad uten ekstra kostnad!

I PERFEKT HARMONI. CSP-170 OG DIN IPAD SOM DU MOTTAR UTEN EKSTRA KOSTNAD

Ditt musikalske drømmelag venter på deg.

Når du kjøper et Yamaha CSP-170-piano fra 01.11.2022 til 15.12.2022, kan du nå se frem til en iPad uten ekstra kostnad.*

Det finnes ingen bedre måte å utfylle dette unike digitale pianoet på enn med din egen iPad og den nyskapende Smart Pianist-appen. Med dette drømmelaget kan du glede deg over hele spekteret av funksjoner i CSP-170. CSP-170 med sine Stream Lights og Smart Pianist-appen er perfekte også for å hjelpe spillere med å lære seg å spille favorittlåtene sine med én gang. Føl musikken på en ny måte med smart, interaktiv moro. Med Clavinova CSP-170 og iPad-en du mottar uten ekstra kostnad, er det mulig.

* Alle kampanjedetaljer finnes i våre

DU ER BARE 3 TRINN UNNA DIN IPAD OG MER MUSIKALSK MORO!

STEP 1

Kjøp ditt Clavinova CSP-170-piano i perioden fra 01.11.2022 til 15.12.2022.

STEP 2

Logg deg på eller opprett en ny Yamaha-konto og registrer ditt nye digitale CSP-170-piano, inkludert innlegging av leveringsadressen din innen 14 dager fra leveringsdatoen

Trinn 3

Etter at du har fullført registreringen og det har gått minst 14 dager fra leveringsdagen for CSP-170, sendes iPad-en til deg. Du vil bli informert om du er kvalifisert til å motta iPad-en hvis du har registrert deg for Yamaha-nyhetsbrevet på kontoen din.

FEEL THE MUSIC. PLAY SMART.

FEEL THE MUSIC. PLAY SMART.

Clavinova CSP-serien fascinerer med en ny verden av pianofremførelse, læring og kontroll med smartenheten din.

I tillegg til å kunne glede seg over et bredt utvalg av instrumentstemmer og akkompagnementsstiler, kan spillerne se frem til den innovative appen Smart Pianist. Den fungerer som en dedikert app for smartenheter, og den lager umiddelbart og uanstrengt pianoakkompagnementspartiturer for dine favorittlåter. Dette er perfekt for nybegynnere, da læring og spilling gjøres enkelt og intuitivt med Stream Lights, som veileder fingrene når du spiller sammen med den valgte sangen. Fryd deg over å spille med akkompagnement, eller til og med synge med. Takket være Clavinova CSP og Smart Pianist vil du alltid vite hvilke tangenter du skal trykke på.

EKSTRA FORDELER OG FUNKSJONER MED DITT CSP-PIANO

5 ÅRS GARANTI

Mer enn et løfte. Registrer ditt Clavinova premium digitale piano innen seks måneder etter kjøpsdatoen og få en fem års garanti uten ekstra kostnad.

FLOWKEY

Den populære Flowkey-appen er en spennende og intuitiv måte å lære seg å spille piano eller fremme sine spilleferdigheter på. Den gir tilgang til et omfattende utvalg av interaktive sanger, veiledninger og kurs. Velg en sang og begynn å spille med umiddelbar tilbakemelding for mer støtte under spilling og læring.

SMART PIANIST

Med Smart Pianist-appen ved din side kan du velge og justere en lang rekke funksjoner, fra lyd- og fininnstillingsjusteringer til pianomodeller og akustiske innstillinger. Smart Pianist analyserer også sangene i musikkbiblioteket på den mobile enheten, slik at du kan spille med til favorittlåtene dine.

PREMIUM SERVICE

Yamaha legger stor vekt på kvalitet, pålitelighet og kundeservice. Nyt godt av mer bekvemmelighet og la våre nøye utvalgte partnere levere og sette opp din nye Yamaha Clavinova digitale piano.

¹Optional Premium Service is subject to charge

Du må registrere deg innen to uker fra leveringsdatoen for CSP-170 for å gjøre krav på iPad-en.

Du må abonnere på Yamahas nyhetsbrev på kontoen din for å få informasjon om du er kvalifisert til å motta iPad-en.

iPad-en vil bli sendt når du har registrert ditt nye CSP-170-piano og lagt inn leveringsadressen din på Yamaha-kontoen din, og når 14 dager har gått fra leveringsdagen for CSP-170. Adresseopplysningene kan angis i avsnittet «Mine detaljer», produktet kan registreres med serienummeret i avsnittet «Produktregistrering» på Yamaha-kontoen din.

Den offisielle garantiperioden for Apple-produkter gjelder. Ta kontakt med Apple kundestøtte for mer informasjon.

Kampanjen CSP-170 iPad er gyldig i følgende land: Belgia, Bulgaria, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Hellas, Irland, Italia, Kroatia, Kypros, Latvia, Litauen, Luxembourg, Malta, Nederland, Norge, Polen, Portugal, Romania, Slovakia, Slovenia, Spania, Storbritannia, Sveits, Sverige, Tsjekkia, Tyskland, Ungarn, Østerrike.